Preşedintele PDL Bihor, deputatul Ştefan Seremi, 61 de ani, şi tânăra Natalia Floruţa, cu 31 de ani mai tânără, şi-au unit sâmbătă destinele într-o ceremonie discretă care a avut loc în sala mare a Primăriei.

Surprinzător, la evenimentul care a durat aproximativ cinci minute, nu au participat, aşa cum era de aşteptat, colegii de partid ai parlamentarului, ci doar doi martori aduşi de miri.

Ceremonia a început cu circa zece minute înaintea orei programate, 17, cel mai probabil pentru ca proaspătul cuplu să evite apariţia eventualilor curioşi.

Atât mireasa cât şi martora au fost îmbrăcate elegant, Natalia Floruţa purtând o rochie neagră şi o capă de blană de aceeaşi culoare. De asemenea, deputatul Seremi a îmbrăcat un costum sobru, în acelaşi ton, spre deosebire de martor, care a preferat o ţinută lejeră, fără cravată şi fără sacou.

Nu au lipsit, evident, florile, pe lângă tradiţionalul buchet al miresei Natalia primind din partea martorilor un buchet de orhidee albe.

"Este o căsătorie privată, aşa că preferăm să nu facem nicio declaraţie", a spus Ştefan Seremi la finalul ceremoniei, când a remarcat prezenţa reporterilor BIHOREANULUI.

Fără alte comentarii, deputatul şi-a luat apoi mireasa la braţ şi a ieşit zâmbitor din Primărie. Cei doi proaspăt însurăţei au urcat apoi într-un Audi A5 şi s-au îndreptat spre petrecere, a cărei locaţie au păstrat-o secretă.

Căsătoria lui Seremi vine la nici o lună de la divorţul de prima nevastă, Angela împreună cu care a trăit mai bine de patru decenii. Potrivit unor surse din anturajul deputatului, divorţul celor doi s-a pronunţat între timp în urmă cu aproximativ o lună, în spatele uşilor închise, în faţa unui mediator, după ce aceştia s-au pus de acord şi cu partajul bunurilor comune.

BIHOREANUL a dezvăluit, în premieră, la începutul lunii septembrie, faptul că liderul PDL Bihor a solicitat divorţul de fosta sa soţie pentru o femeie cu 31 ani mai tânără decât el. Cu acel prilej, liderul PDL a recunoscut problemele de acasă, dar s-a ferit să vorbească despre tânăra sa iubită, refuzând să spună cum, unde şi când a cunoscut-o.