Galeria comercială Era Shopping Park împlineşte pe 11 martie un an de la deschiderea oficială în Oradea, aşa că reprezentanţii centrului sărbătoresc din plin. Însă nu singuri, ci-i invită pe toţi orădenii. Timp de trei luni, serile de joi, vineri şi duminică vor fi speciale, pentru că în complex se vor organiza tot soiul de evenimente.

Astfel, în fiecare joi de la ora 18.30, sub sloganul "Era devine povestitorul copiilor", cei mai mici dintre orădeni sunt aşteptaţi în librăria Cere Bello, o librărie dedicată exclusiv copiilor. Aici, un actor costumat le va citi poveşti, precum "Frumoasa şi bestia", "Rapunzel" sau "Aladin". De asemenea, copiii vor putea testa cele mai noi jocuri pentru ei.

Serile de vineri vor fi cele în care magazinele şi coridoarele galeriei vor deveni o mare scenă de teatru, pe modelul din antichitate, când pieţele publice erau locuri de desfăşurare a micilor scenete. Doar că, în ziua de azi, pieţele publice au fost înlocuite de hypermaket. Astfel, în fiecare vineri de la ora 18, în Era Shopping Park se vor juca piese de teatru, toţi orădenii fiind invitaţi să fie spectatori. Printre piesele anunţate de organizatori sunt "Duminica oamenii n-au porecle" şi "Cerere în căsătorie".

Duminica va fi ziua cinematografiei. Cei mici vor putea viziona, de la ora 11, desene animate dublate, precum "Scooby Doo", "Robin Hood" şi "Kong Regele", iar cei mari vor putea să se uite la filme de box office, de la ora 18. Printre filmele ce vor rula se numără "300", "Totul despre sex" şi "Rock'n'rolla". Mai mult, la finalul filmului, spectatorii sunt invitaţi să participe la un soi de "cenaclu" de cinematografie, comentând ce le-a plăcut şi ce nu la pelicula vizionată.

Seria evenimentelor din Era începe vinerea aceasta, prin seara de teatru, urmând ca serile de joi pentru copii să demareze pe 18 martie. Weekendul continuă sâmbătă şi duminică printr-o invitaţie pentru cei mici să realizeze felicitări deosebite pentru tăticii lor. Tot în acest weekend, vor avea loc competiţii de ping pong, premiate cu vouchere de cumpărături. Cireaşa de pe tort a acestui sfârşit de săptămână este, însă, concertul formaţiei Direcţia 5, de sâmbătă seara de la ora 17.

Toate evenimentele din cele trei luni de distracţie sunt absolut gratuite pentru vizitatori, iar programul complet al activităţilor poate fi consultat pe site-ul complexului, www.era-oradea.ro.