Palatul Baroc din Oradea va găzdui o seară de concerte, miercuri, în 31 mai, de la ora 19. Între invitaţi se numără violoniştii Artur Kaganovskiy şi Simina Croitoru.

Potrivit unei informări transmise de organizatori, evenimentul se va desfăşura în sala festivă a palatului episcopal.

Vor concerta artiştii Artur Kaganovskiy, Simina Croitoru, Gabriela Sebestyén, Simon Csongor, Cristian Andrei Stanciu, Stanciu Brigitta, Toró Csilla, Ferencz István, Simon Helga, Todor Gyöngyi, Camelia Părcălab, Eszter, Kaganovskiy, Kardos Margit, Daniela Jula, Kállay Ágnes, Bogdan Cocora, Maksay Csaba violoncel şi György Róbert, care vor cânta la diferite instrumente, inclusiv la vioară, violă, violoncel şi contrabas.

Programul cuprinde mai multe lucrări, inclusiv serenada pentru orchestră de coarde de Pjotr Iljics Csajkovszkij, op. 48.

În ultima vreme, cunoscutul violonist de origine rusă Artur Kaganovskiy a concertat de mai multe ori la Palatul Baroc din Oradea. Acesta a fost descoperit la vârsta de şase ani, a absolvit Juilliard School din New York, este premiat la numeroase concursuri, a concertat peste tot în Europa, America de Nord şi de Sud şi China și colaborat cu orchestre celebre şi cu artişti de renume mondial.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate de la recepţia Palatului Baroc (deschisă de luni până vineri de la ora 10 la 17), la preţul de 40 ori 60 de lei. Acestea pot fi rezervate şi la numărul 0771612714, urmând a fi preluate şi plătite până la ora 12, în ziua concertului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!