La service-ul D&C Oradea poţi beneficia acum de campania de verificare gratuită a maşinilor, pentru a circula liber şi în deplină siguranţă. Campania este valabilă indiferent de marca maşinii.

Pachetul cuprinde verificarea: lubrifierii balamalelor şi închizătorilor uşilor; încărcării acumulatorului; lichidului de frână; sistemului de frânare; bunei funcţionări a ştergătoarelor;  trenului de rulare; sistemului de suspensie; luminilor; generală a maşinii;

Suntem alături de tine, cu oferte de nerefuzat la lucrările de tinichigerie, dacă îţi plăteşti singur dauna.

Modul în care maşina ta este reparată în urma unui accident este foarte important, deoarece reparaţiile neconforme afectează gradul de siguranţă pasivă al acesteia. 
D&C Oradea îţi oferă soluţia optimă pentru reparaţii tinichigerie-vopsitorie î
n cazul în care autoturismul tău a suferit o avarie neacoperită de asigurare.

Alege să repari elementele avariate în service-ul autorizat D&C Oradea, indiferent de marca maşinii, şi beneficiezi de un tarif special. Ȋn plus, ai opţiunea de maşină la schimb.

Pentru clienţii care beneficiază de asigurare, avem contracte de decontare directă cu toţi asiguratorii importanţi de pe piaţă.

Te aşteptăm la showroom-ul de pe Calea Clujului, nr. 289, cu respectarea strictă a regulilor de igienă / dezinfecţie şi distanţare socială, conform normativelor actuale impuse.

Pentru efectuarea unei programări apelează direct la 0723 310 966. 

*Campania este valabilă până în 30.06.2020

(advertorial)