Festivalul Untold, care s-a încheiat duminică, a transformat Clujul, peste weekend, în capitala mondială a muzicii electronice. Încinşi de atmosferă, doi tineri n-au ezitat şi au făcut sex în tribune, anunţă presa clujeană.

Cei doi protagonişti nu par trecuţi de 18 ani și s-au dezlănţuit total. Scena s-ar fi petrecut sâmbătă seară, iar tinerii n-au avut nicio o jenă în a face sex în public, chiar dacă la câţiva metri de ei se aflau mii de spectatori. Nu au fost descurajaţi nici măcar de faptul că cineva ar putea să-i filmeze sau fotografieze.

Duminică, în ultima zi la Festivalul Untold, Martin Garrix, Steve Aoki, Afrojack şi Alan Walker au încântat publicul. Joi seară au fost peste 76.000 de petrecăreţi, vineri - peste 82.000 de oameni (o cifră-record pentru festival), iar sâmbătă seară – 62.000 de fani. Cifrele oficiale vor fi anunţate în curând de organizatori.

Printre petrecăreţi s-a aflat şi Emil Boc, primarul Clujului. Fost premier, Boc a fost surprins duminică dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe "Cluj Arena". Boc s-a distrat alături de Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi a făcut poze cu spectatorii.