O poveste scandaloasă, petrecută în urmă cu două veri într-un bar din Bunteşti, zace de aproape o jumătate de an pe masa unui judecător din Beiuş care nu se poate hotărî cum să-l pedepsească pe protagonist, un localnic din comuna cu pricina.

„Înfierbântat” de alcool, individul i-a făcut o propunere indecentă unei petrecăreţe, invitând-o la o partidă de sex taman pe masa de biliard din incinta localului.

Femeia, nici ea mai brează, a acceptat, ba l-a mai şi aţâţat, umblând dezbrăcată şi masturbându-se în văzul lumii, scenele fiind filmate, ca la circ, de mai mulţi clienţi ai barului.

Baiul a fost că una dintre înregistrările distribuite masiv printre săteni a ajuns şi la poliţişti, iar cei doi „actori” de filme porno au ajuns nu doar de râsul lumii, ci şi protagonişti într-un dosar penal, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Individa s-a dovedit cu niscaiva probleme la cap, motiv pentru care procurorii au iertat-o, obligând-o, însă, la tratament medical, dar masculul a ajuns în judecată, unde aşteaptă să-şi primească pedeapsa.

La cât de perversă e justiția noastră, n-ar fi exclus să fie pedepsit numai pentru că a distrus bunătate de masă de biliard.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!