Anchetă, la Inspectoratul de Poliţie Hunedoara, în urma apariţiei unei filmări cu un şef de post, din Crişcior, făcând sex cu o tânără prostituată. Bărbatul, pe numele său Adrian Ancheş, apare îmbrăcat în uniformă, la un bordel, iar în timpul acţiunii chiar a răspuns la telefon şi dat raportul despre ziua de lucru.

Presa locală scrie că poliţistul e cunoscut pentru ieşirile sale. Comisarul de Poliţie a mai apărut în alte clipuri video publicate în presă şi pe internet în timp ce conducea… beat. De asemenea, el a fost fotografiat dezbrăcat în timp ce se afla la un picnic în pădure.

"Cu toate acestea, poliţistul cu probleme… morale şi-a păstrat funcţie şi chiar a fost avansat în grad, la începutul acestui an. În imaginile publicate astăzi se poate observa cum bărbatul este dominat de o femeie, chiar dacă este îmbrăcat în uniformă, iar la un moment dat, este lovit cu o curea. Mai mult, la un moment dat, poliţistul vorbeşte la telefon cu subalternii săi şi primeşte raportul despre situaţia amenzilor", scrie jurnalmm.ro.

"În urma apariţiei acestei filmări, conducerea Inspectoratului de Poliţie Hunedoara a dispus verificări prin Biroul Control Intern şi prin Structura de Securitate din cadrul IPJ Hunedoara. În urma acestor verificări, urmează să se stabilească atât aspectele legate de comportamentul poliţistului, cât şi aspectele legate de confidenţialitatea datelor de pe filmarea respectivă", a afirmat Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Vezi filmarea aici!