Dornică să se afle mereu în mijlocul celor mai importante show-uri de modă, Natalia Pitaci face naveta între Oradea şi Constanţa, oraşul care, de un an încoace, i-a devenit a doua casă. Îi convine situaţia, căci şi aşa nu-i place să stea prea mult timp în acelaşi loc.

Cu voinţă de Leoaică, Naty, cum îi zic prietenii, vrea să înceapă o afacere de organizare de evenimente pentru că, astfel, va rămâne în lumea modelingului şi după ce nu va mai fi ea în centrul atenţiei.

Marea, a doua casă

În urmă cu mai bine de un an, Natalia s-a îndrăgostit de un constănţean care a convins-o să locuiască la el. Iar cum fetei îi place la mare, n-a stat mult pe gânduri. Frumoasa şi-a continuat acolo cariera de model, începută în urmă cu 8 ani la Oradea, şi a reuşit să intre în circuitul prezentărilor de acolo. De aceea, chiar dacă iubirea a trecut, iar cei doi s-au despărţit, Naty s-a decis să rămână o vreme în Constanţa. "Se câştigă mai bine decât aici", explică fata, care împarte la malul mării un apartament cu o prietenă.

Totuşi, orădeanca vine des acasă, căci are o colaborare şi cu agenţia Mr. M Models, şi nu ratează niciun eveniment local. În felul acesta, poate sta când şi când şi cu familia, care, deşi îi înţelege stilul de viaţă, îi duce totuşi dorul.

"Unii zic că-s figurantă"

La 26 de ani, Natalia spune că nu s-a săturat de catwalk. "Vreau să profit de tinereţe şi să prezint modă până la 30 de ani", plănuieşte ea. Dar nici după această vârstă nu are de gând să abandoneze domeniul, intenţionând să se ocupe de organizarea show-urilor de modă. "Aş putea folosi mai departe ceea ce am învăţat în 8 ani petrecuţi pe pasarelă", spune Natalia.

Obişnuită cu creaţii vestimentare care mai de care, fata şi-a format gusturi extravagante. Dar faptul că e mereu aranjată, precum şi obişnuinţa de a-şi alege prietenii pe sprânceană, i-au atras multe antipatii. "Pentru că nu stăteam de vorbă cu oricine, am fost catalogată ca fiind o figurantă", povesteşte chiar ea. A hotărât, totuşi, să nu-i pese, pentru că are dreptul să-şi aleagă şi prietenii, şi stilul de viaţă. Doar e Leoaică şi face ce vrea...


EXTRAVAGANTĂ

Natalia Pitaci
Vârstă: 26
Ochi: negri
Zodie: Leu
Înălţime: 1,70
Măsuri: 85-61-90
Greutate: 52 kg
Hobby: călătoriile, dansul