Fotografia a patru sexy poliţiste face furori pe site-ul de socializare Facebook. Două dintre modele sunt soţiile a doi poliţişti constănţeni.

Cele patru tinere, Nicoleta, Ionela, Nicoleta şi Maria, au pozat în sexy poliţiste, în atitudine provocatoare, pe o canapea. Tinerele au folosit cămăşi şi accesorii din ţinuta de Poliţie: o caschetă şi un pistol de jucărie.

Fotografia este făcută în noaptea de Revelion, când cele patru tinere şi soţii lor s-au strâns să petreacă la locuinţa unuia din ei, în Mangalia. Doi dintre aceştia sunt poliţişti la posturile din 23 August şi Negru Vodă, iar nevestele lor le-au folosit uniformele pentru a poza. Celelalte două au îmbrăcat cămăşi albastre ca să se asorteze cu prietenele lor, dar au împrumutat din accesorii.

Soţul uneia dintre "poliţiste" a declarat că nu şi-a dat seama că, în momentul în care va posta pozele pe Facebook, vor putea fi vizualizate şi de alţi utilizatori. "A fost o glumă între prieteni, trebuia să fie doar pentru noi. Îmi pare rău c-au ajuns publice", a declarat el, precizând că pistolul folosit în poză este de jucărie.

La comentarii, utilizatorii site-ului de socializare s-au oferit să fie anchetaţi de tinerele care au pozat cu cămăşile descheiate, pentru a-şi lăsa la vedere decolteurile provocatoare.

"Nu pot să cred că au făcut aşa ceva. Nu ştiu ce or avea în cap. Este prima dată când aud despre acest incident. Voi vorbi şi eu cu poliţistul când vine la muncă", a declarat Petcu Iane, comandantul Poliţiei Negru Vodă.

Totodată, acesta a declarat că cei doi poliţişti vor fi cercetaţi disciplinar şi că ar putea chiar să fie demişi.