Greta Yvette Moldovan adoră să experimenteze şi să se distreze, de aceea nu lipseşte de la nicio petrecere sau ieşire cu prietenii prin cluburi.

Pregătirile pentru o seară "hot" încep întotdeauna cu o vizită la salonul de înfrumuseţare, unde tânăra recunoaşte că-şi petrece foarte mult timp. Îmbrăcată într-o ţinută care să nu semene cu a altora, frumoasa este, apoi, ready to party!

O luptătoare sexy

Se presupune că manechinele sunt nişte fiinţe fragile şi delicate. Greti, cum îi spun prietenii, contrazice aceste canoane, practicând un sport destul de dur, kick-boxul. Tânăra se recomandă drept o persoană activă şi îi place, de fapt, orice sport. "Văd sportul ca pe cel mai bun mod de relaxare şi de distracţie, de aceea am făcut încă din copilărie baschet, tenis, karate, iar de doi ani mă concentrez asupra kick-boxului".

Frumoasa spune despre ea că este independentă, încăpăţânată şi deosebit de ambiţioasă. Poate şi de aceea, la numai 17 ani, se poate lăuda cu un portofoliu de fotografii profesionale făcute de Gabriel Hennessey, în studioul lui din Bucureşti. Experienţa defilărilor pe podium şi a shooting-urilor o trăieşte de la 15 ani, când a semnat primul ei contract cu agenţia Graziela Models.

The Rock, idealul masculin

Înconjurată mereu de prieteni, Gretei îi place să se distreze în excursii, la petreceri şi în cluburi. E pasionată să cânte, să danseze, să încerce lucruri noi şi să trăiască viaţa la maxim în fiecare zi. Ca dovadă a gusturilor ei extravagante, tânăra şi-a tatuat pe piciorul drept un diamant mare şi strălucitor.

Cu un look de invidiat, întreţinut în saloanele de frumuseţe, este normal să aibă şi pretenţii când vine vorba de alesul inimii. Pentru ea, banii unui bărbat nu contează, preferând romantismul. "Viitorul meu iubit va trebui să-mi arate că mă iubeşte, că mă respectă şi mă apreciază prin gesturi care nu costă".

Pretendenţii vor avea, însă, multe de pătimit în încercarea de a o impresiona, ţinând cont de obsesia Gretei pentru fostul wrestler american, The Rock, în ale cărui braţe vânjoase se visează adesea. Liceana se declară fascinată de fizicul actorului, dar şi de frumuseţea acestuia, spunând că pentru ea aşa trebuie să arate iubitul ideal. "Strong"!


PARTY GIRL
Greta Yvette Moldovan

vârstă: 17 ani
ochii: albaştri
zodie: Săgetător
înălţime: 1,76 m
măsuri: 83-60-90
greutate: 52 kg
hobby: kickbox, muzica