Două tinere orădence joacă rolul ispitelor în show-ul "Insula Iubirii", care începe luni seară, la Antena 1. În vreme ce Andreea Ienciu este la a treia ediţie, Bianca Pop este "boboacă". Cele două au rolul de a "deturna" cuplurile care încearcă să-şi testeze rezistenţa în Thailanda.

Potrivit formatului emisiunii, cinci cupluri care vor să-şi "testeze" relaţia locuiesc timp de 20 de zile pe insule separate, fete cu fete, băieţi cu băieţi, în resorturi de lux şi decoruri romatince. În tot acest timp, şase tinere focoase, dintre care două sunt orădencele, vor juca rolul de ispite, încercând să strice relaţiile concurenţilor. De asemenea, și femeile din cuplu sunt ademenite de ispite bărbați.

Potrivit site-ului emisiunii, Deea, în vârstă de 27 de ani, a fost în show în primul sezon în postura de concurentă, în rolul de ispită în cel de-al doilea, iar acum e din nou ispită. Pasionată de sport şi dans, tânăra spune că încă de mică şi-a dorit să devină cântăreaţă şi anul trecut a lansat piesa "Spune da". Senzuală şi directă, Deea a precizat că ediţia aceasta a show-ului "va fi un sezon cu multă... ACŢIUNE, aşa cum ştiu că vă place".

Bianca Pop are 28 de ani şi este la prima ei apariţie la "Temptation Island". Tânăra este fotomodel şi hostess este convinsă că în ipostaza de ispită va avea succes. Spune despre ea că este o persoană veselă, agitată, sociabilă si amuzantă.

Cel de-al treilea sezon al celui mai fierbinte şi imprevizibil reality show, "Temptation Island – Insula iubirii", va debuta la Antena 1 luni, 8 mai şi va fi difuzat lunea şi marţea, de la ora 20:30, la Antena 1.

Noul sezon va aduce telespectatorilor noi poveşti de viaţă, noi concurenţi, noi ispite, dar şi situaţii complet surprinzătoare, promit realizatorii emisiunii.