Îţi zâmbeşte, te ia de braţ şi te conduce la masa pe care ai rezervat-o. De mai bine de trei luni, Andreea Marincaş e hostess într-un cunoscut club orădean. S-a obişnuit, ba chiar îi place să-şi afişeze politeţea şi graţia în faţa clienţilor.

Jobul de sâmbăta este dublat de cea mai importantă preocupare a brunetei: examenul de bacalaureat. Stă cu burta pe carte şi merge la pregătiri, dar recunoaşte că mintea îi fuge la Valentine's Day, când va împlini 19 ani. În plus, a aflat că iubitul îi pregăteşte o surpriză...

Emoţii

Elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, Andreea studiază la profilul Filologie-Jurnalism şi e prinsă în febra examenului de bacalaureat. Mai ales că examenul se dă după reguli noi.

"Sunt cam aiurea...", le consideră ea, dar fără ca asta să însemne că se teme de examen. "Nu mi-e frică, numai că nu ştiu exact ce subiecte vom primi şi mai sunt trei săptămâni până la examen", explică fata, referindu-se la proba orală de română. De învăţat, spune că a făcut-o temeinic, iar în ce priveşte proba de limbă străină se poate lăuda că studiază germana, intensiv, încă din clasa a V-a.

Cu toate că învăţatul îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Andreea nu renunţă nici la distracţie. Numai că îmbină utilul cu plăcutul, lucrând ca hostess într-un club din Oradea. "Lucrez cu o prietenă şi mă distrez, chiar nu e greu", povesteşte fata. Mai ales că, în felul acesta, îşi petrece fiecare sâmbătă în club...

La mulţi ani!

Jobul de hostess nu i-a fost străin nici înainte, deoarece, încă de la 14 ani, Andreea a intrat în lumea modelingului. "Trei ani am fost la o agenţie, dar am văzut că nu se prea ocupau de noi şi m-am lăsat". Din octombrie, convinsă de o prietenă, a reintrat în lumea prezentărilor de modă, acum fiind model la AmiArt. "De atunci, am participat la diferite prezentări şi la shootinguri foto. Vreau să continui", spune Andreea.

Deocamdată, însă, se gândeşte tot mai mult la cum îşi va serba ziua de naştere, fiindcă va împlini 19 ani chiar pe 14 februarie, de Valentine's Day. "Încă nu ştiu ce program voi avea, dar ştiu că prietenul meu îmi pregăteşte o surpriză", se destăinuie ea, încântată. Nu a încercat să afle amănunte, n-a insistat, dar e sigură că va avea parte de o seară romantică, la fel ca-n filme. Pentru că merită.


FRUMOASA DIN CLUB
Andreea Marincaş

vârstă: 18 ani
ochi: căprui-verzi
zodie: Vărsător
înălţime: 1,71 m
măsuri: 78-60-90
greutate: 50 kg
hobby: shopping, modeling