De când lumea şi pământul, adolescenţii sunt greu de stăpânit, dar uneori nici profesorii lor nu sunt uşor de ţinut în frâu!

Părintele unei eleve de clasa a VI-a de la Liceul Tehnologic Dobreşti a aflat, cu stupoare, că în grupul de WhatsApp al clasei, pe care îl împărtăşeau elevii şi dirigintele (profesorul de religie Cătălin Hera), aceştia o luau la mişto, laolaltă, pe o profesoară de biologie, mai severă, şi din această pricină deloc îndrăgită de elevi.

Dirigintele a avut şi un limbaj nepotrivit cu elevii de 12-13 ani: de pildă, înainte de Crăciun, profu’ de religie le-a postat elevilor pe grup o manea a faimosului Tzancă Uraganu’, cu versuri lascive la adresa femeilor cu pielea închisă la culoare, spunându-le că este colindul pe care îl dedică clasei.

Părintele care s-a îngrozit văzând mesajele l-a reclamat la conducerea şcolii, Hera fiind anchetat de o comisie de disciplină, care l-a găsit vinovat de comportament neadecvat, l-a sancţionat cu avertisment şi l-a schimbat din funcţia de diriginte.

Bărbatul şi-a păstrat, însă, postul de profesor de religie, doar că, probabil, acum nu mai ascultă manele în timpul Postului...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!