Năbădăiosul manelist Dănuţ Sferle, despre care Bihorel a dezvăluit că şi-a tras pe datorie un club de fiţe în centrul oraşului, iar pe urmă - ca să nu achite chirie - s-a declarat falit, şi-a redeschis localul.

Clubul Sfera nu funcţionează însă în Oradea, unde Poliţia i-a pus lacăt din pricini de scandaluri şi unde cu siguranţă l-ar fi vizitat creditorii lăsaţi cu buzele umflate, ci în centrul Şteiului, taman în sala de nunţi a oraşului renovată recent pe vreo 2 miliarde din bugetul local.

Trecând peste faptul că a închiriat spaţiul în condiţii dubioase şi pe bani de nimic, vreo 200 de euroi pe lună, oamenii locului se plâng că Sfera nu e nimic altceva decât un cuib de cocălari cu pretenţii de şmecheri, care în fiecare weekend încing o horă cu palme şi pumni chiar la intrare, spărgând în nebunia lor şi mesele de plastic din piaţa unde se află clădirea.

Mai grav e că nimeni nu le zice nimic. Nici scandalagiilor, şi nici patronului care, în loc să-şi scuture clienţii, le dă cu tifla vecinilor nemulţumiţi. Că deh, bătaia nu-i în clubul lui, ci în piaţă, iar cum aceasta nu-i aparţine, n-are nicio treabă cu treaba altora. Băiat de băiat, ce mai!