Cântăreaţa orădeancă Anca Căuş, cunoscută drept Shakira de Oradea, a trecut de prima etapă a emisiunii-concurs "Românii au talent" difuzată de Pro TV.

La preselecţiile filmate în vară în Teatrul Regina Maria din Oradea şi difuzate vineri seara, orădeanca a cântat melodia "Objection" şi i-a lăsat cu gura căscată pe cei trei juraţi când a început să şi danseze lasciv precum cântăreaţa columbiană.

Încurajată şi de aplauzele publicului, orădeanca a fost stăpână de sine şi s-a descurcat, au spus juraţii, excelent. În final a primit din partea lor trei răspunsuri afirmative. "Abia aştept să văd ce vei pregăti pentru data viitoare", i-a spus Andra.

Cel mai impresionat a fost, însă, Mihai Petre. "E o femeie care ştie ce vrea. Arată bine, cântă bine, mai că mă aşteptam să mă ia la palme", a spus acesta despre Anca. Tânăra a fost încurajată din public de părinţi şi de soţul ei.

La Oradea s-au prezentat, însă, şi concurenţi care au stârnit râsete din partea publicului. O tânără karateka a încercat să demonstreze că poate să şi cânte, însă, nu i-a ieşit, iar două adolescente nu au reuşit să obţină nici măcar un vot după interpretarea melodiei "Doi ochi căprui" a trupei Bambi.