Shakira, în vârstă de 34 de ani, a refuzat să confirme faptul că are o relaţie cu fotbalistul Gerard Pique în exclusivitate unor reviste şi a optat pentru a posta pe Twitter o poză cu iubitul său, potrivit dailymail.co.uk. În fotografie cuplul apare zâmbind pe o plajă, iar în dreptul pozei Shakira a scris: "Vă prezint răsăritul meu".

Shakira şi Pique, în vârstă de 24 de ani, au fost în centrul atenţiei în presa din toată lumea şi au fost fotografiaţi la fiecare pas. Cântăreaţa a anunţat la începutul acestui an că se desparte de iubitul său, avocatul Antonio de la Rua, cu care a avut o relaţie de 11 ani. Zvonurile că fotbalistul şi vedeta ar avea o relaţie au apărut atunci când Pique a postat pe internet o fotografie de la ziua lui în care apărea şi Shakira.

După ce vedeta a confirmat relaţia cu fotbalistul lui FC Barcelona, oficialii clubului rival, Real Madrid au decis să nu mai difuzeze melodiile interpretate de Shakira la staţia de amplificare de pe stadionul Santiago Bernabeu. Waka-Waka, imnul Cupei Mondiale difuzat des pe stadionul echipei Real Madrid. "După ce cântăreaţa columbiană şi-a confirmat relaţia cu Pique, oficialii madrileni au decis că niciun cantec al ei să nu se mai audă pe stadionul lor", scrie As.