Actriţa Sharon Stone a publicat duminică pe pagina ei de Instagram o fotografie cu o cameră de spital, spunând că sora ei s-a îmbolnăvit de Covid-19 şi este în stare gravă. Aceasta a scris şi un mesaj pentru persoanele care nu poartă mască: "Unul dintre voi a făcut asta".

Pentru că sora ei suferă de lupus, o boală care distruge sistemul imunitar al organismului, aceasta s-a izolat încă de la începutul pandemiei în locuinţa sa din statul american Montana.

"Singurul loc în care a mers a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi care nu poartă mască a făcut asta. Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!", a scris vedeta în vârstă de 62 de ani. Aceasta a mai precizat şi că soţul surorii sale este bolnav de noul coronavirus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Câteva ore mai târziu, cunoscuta actriţă a mai publicat o fotografie cu Kelly şi soţul ei spunând că amândoi luptă pentru viaţă şi rugându-i pe fanii ei să aprindă lumânări.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Luni, actriţa s-a înregistrat în timp ce povesteşte că atât bunica cât şi naşa ei au murit după ce au luat virusul SARS-CoV-2 şi că statul în care locuiește (n.r. Montana) nu face faţă epidemiei de coronavirus. La final, le-a transmis fanilor ei să voteze, pentru a schimba actuala conducere a statului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on