Aproximativ 200 de orădeni s-au adunat sâmbătă seara în zona de divertisment a Oradea Shopping City pentru a vedea un show marca Playboy. Centrul comercial le-a adus la Oradea pe Daniela Crudu, Andreea Mantea, Mădălina Pamfile, cea care a apărut pe coperta revistei cu Radu Mazăre şi pe Gina Măican, bruneta care portretizează o Albă ca Zăpada dezinhibată în ediţia lunii decembrie.

Deşi show-ul a început cu întârziere, orădenilor le-a mai luat ceva timp până să se acomodeze. Astfel că atunci când cele patru party playmate, care s-au prezentat în centrul comercial mult mai îmbrăcate decât le-ar fi dorit publicul, au pregătit cocktailuri şi shot-uri pentru bărbaţi şi i-au invitat pe aceştia să facă striptease pe bar, nimeni n-a avut curaj să o facă.

"Băieţi mai timizi ca aici n-am văzut. Haideţi pe bar, arătaţi-ne că ştiţi să dansaţi", îi încuraja Daniela Crudu. Totuşi, pe parcursul întregului show, bărbaţii prezenţi s-au mulţumit să privească şi să fotografieze, în loc să le aplaude sau să le încurajeze pe fostele apariţii Playboy.

Până la urmă, Mădălina Pamfile şi Gina Măican şi-au găsit trei tineri care s-au urcat cu ele pe bar şi au dansat pe melodii provocatoare. Intrat în atmosferă, unul dintre ei şi-a dat chiar bluza jos, iar drept răsplată "iepuraşii" i-au dat un tricou şi o şapcă Playboy. De altfel, astfel de mici cadouri au fost împărţite şi de grupul de orădence îmbrăcate în celebrul costum de "iepuraş".

Cei prezenţi au primit apoi "vizita" întregului grup format din cele patru playmate şi iepuraşii în costume roşii, care s-au perindat pe la fiecare masă şi s-au fotografiat cu cei prezenţi.

De departe cel mai aplaudat moment al serii a fost cel în care Mădălina Pamfile a intrat într-o cupă imensă de şampanie amenjată pe scena de la etajul I al centrului comercial şi a rămas doar în sutien şi o fustiţă minusculă. Înconjurată de celelalte fete, bruneta în vârstă de doar 18 ani a dansat lasciv în cupă, iar apoi a fost mânjită cu frişcă pe piept de Daniela Crudu.

Primind în mână o sticlă de şampanie, aceeaşi Mădălina i-a stropit pe cei prezenţi. La ieşirea din cupa imensă, fata n-a avut unde pune piciorul şi a căzut uşor pe platforma ajutătoare. Tânăra s-a ridicat rapid, iar înainte de a părăsi scena Andreea Mantea i-a invitat pe câţiva bărbaţi norocoşi să guste din frişca de pe pieptul Mădălinei.

La final, chiar dacă brunetele playmate le-au spus orădenilor că vor rămâne cu ei cât timp se vor simţi bine şi vor dansa împreună, aceştia nu le-au răspuns pe măsură şi s-au mulţumit să ia autografele fetelor.