O beiuşeancă de 57 de ani a murit carbonizată, într-un incendiu petrecut vineri seară, în propria casă. "Când echipajele noastre de la Beiuş au mers la locul intervenţiei, incendiul se manifesta în dormitorul locuinţei, fiind afectată o canapea şi lenjeria", a declarat locotenentul Cristian Herţe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

După ce au stins focul, pompierii au găsit-o în încăpere, fără suflare, pe proprietara locuinţei, o femeie e 57 de ani, care prezenta arsuri pe 80% din corp. Nici paramedicii ISU şi nici medicii de la Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să constate decesul.

Potrivit lui Herţe, deocamdată nu se pot preciza exact circumstanţele în care a murit femeia, cel mai probabil fiind vorba de o intoxicaţie cu monoxid de carbon şi apoi arsurile de pe corp, dar cert este că ea a fost cea care a provocat focul.

"Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul", a spus el, adăugând că şi Poliţia a început o anchetă.

Pe de altă parte, tot în weekend, un bihorean de 36 de ani din Ciocaia s-a sinucis, spânzurându-se, iar alţi doi orădeni, o tânără de 22 de ani şi un bărbat de 48 de ani, au vrut să-şi ia zilele, înghiţind medicamente.