Un bărbat de 51 de ani din satul Tileagd este internat în stare gravă la Spitalul Județean din Oradea, după ce singur s-a pus într-o situație periculoasă.

Bărbatul a verificat etanșeitatea unei butelii cu o flacără și astfel s-a ales cu arsuri puternice pe o suprafață mare din corp, inclusiv pe căile respiratorii.

S-a întâmplat luni seară, în jurul orei 21.40, într-o locuință de pe strada Crângului din Tileagd, potrivit ISU Crișana. Casa a fost cuprinsă de incendiu, iar când pompierii au ajuns acolo de urgență, proprietarul casei avea arsuri la nivelul picioarelor, mâinilor, feței și căilor respiratorii.

Bărbatul a fost asistat medical de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor.

„Victima se află în stare gravă, internată pe secția de Terapie Intensivă, cu o suprafață mare arsă, inclusiv căile aeriene. Este asistată respirator”, a declarat, marți, pentru BIHOREANUL, șeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Și casa sa a fost afectată de flăcări, care, potrivit pompierilor, au distrus elemente de mobilier din bucătărie, o ușă și o perdea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!