Un bărbat din comuna suceveană Marginea şi-a reclamat soacra a reclamat la Protecţia Consumatorilor. Omul susţine că femeia pune în pericol sănătatea consumatorilor prin faptul că mulge vaca în condiţii neigienice.

Povestea a fost prezentată de presa locală. Monitorulsv.ro notează că şeful comisariatului, Vasile Latiş, a spus că bărbatul insista ca inspectorii OPC să meargă să facă un control şi să constate că soacra sa pune în pericol sănătatea consumatorilor. "Reclamaţia nu era de competenţa noastră, aşa că i-am recomandat petentului să se adreseze Direcţiei de Sănătate Publică sau Direcţiei Sanitar Veterinare", a declarat Latiş.

Pe de altă parte, românii par inventivi când vine vorba de reclamaţii la Protecţia Consumatorilor. Presa centrală notează că un cetăţean a declarat, de pildă, că vitrina de sticlă a unui magazin era prea curată şi în loc să iasă pe uşă s-a izbit de sticlă, iar un altul a contestat faptul că a plătit doi euro unei agenţii matrimoniale online pentru a-şi găsi o jumătate, însă nu s-a întâmplat acest lucru.

"Flacăra cuptorului este prea puternică şi îmi arde permanent mâncarea", este o altă reclamaţie ciudată.