O banală conferinţă de presă a unui deputat din Moldova s-a transformat într-o jelanie. Bărbatul a ţinut, în timpul întâlnirii cu jurnaliştii, să-şi ceară scuze de la soţia sa, cu care nu a putut pleca în excursie.

Deputatul Veaceslav Ioniţă este şeful Comisiei parlamentare de economie, buget şi finanţe şi îşi plănuise o ieşire de trei zile cu soţia sa, pentru a sărbători 10 ani de căsătorie. Excursia era programată după ultima şedinţă programată a parlamentarilor moldoveni, însă după ce şi-a plătit excursia deputatul a aflat că mai are o şedinţă la care trebuie să participe.

"Vreau să-mi cer iertare de la soţia mea. Am vrut să-i fac un cadou de 10 ani. Nu mi-a ieşit. Ea întotdeauna mi-a spus că eu nu sunt romantic. Nu ştiu să iubesc, cu toate că toată lumea ştie că eu o iubesc. Am vrut şi eu, la zece ani, să fiu romantic. Prima dată i-am dat un buchet de flori. Prima dată am vrut să-i ofer o călătorie de două zile. Numai că ea acum plânge şi nu este mulţumită de acea călătorie. Nu am vrut aşa să iasă, dar aşa a ieşit", a spus deputatul, în lacrimi, în faţa jurnaliştilor.