Atleta orădeană Simona Kadas a obținut un nou rezultat bun la întrecerile internaționale. În data de 13 iunie ea a luat parte la cea de-a V-a ediție a Crosului Mercedes-Benz din localitatea maghiara Kecskemet, unde a participat în cadrul cursei de 10 km.

Deși a avut o cursă dificilă, dată și de condițiile meteo, care au consemnat o căldură sufocantă, Simona Kadas a reușit să se descurce foarte bine și a încheiat pe podium, obținând un merituos loc III și intrând în posesia medaliei de bronz.

„Cursa s-a dat din interiorul fabricii Mercedes-Benz și s-a alergat prin secțiile de producție, unde am fost susținută de angajații firmei, după care am ieșit în împrejurimile fabricii, iar sosirea a fost la poarta principală a firmei. Cursa s-a desfășurat pe o temperatura de 31 de grade, iar premierea a fost făcută de directorul general de la Mercedes-Benz", a declarat Simona Kadas.

Atleta a fost însoțită, ca de obicei, de antrenorul și soțul ei, Kadas Carol. Următorul concurs al Simonei va fi peste două săptămâni, tot în Ungaria, la Szolnok, unde va participa la Crosul Trandafirilor, pe o distanță de 5 km.