Ramona Naca este o prezenţă constantă în emisiunile lui Dan Capatos, de unde îşi continuă campania împotriva "non-valorilor". Acest fapt a scos-o din minţi pe Simona Sensual, concurenta ei. Astfel că "divele" mioritice au schimbat replici tăioase la Un Show Păcătos.

Ramona Nacă, fostă prezentatoare la un post muzical şi actuala iubită a cântăreţului Kamara, susţine sus şi tare că Simona nu are talent muzical şi că nu este capabilă să cânte. Deranjată de afirmaţiile Ramonei, Simona a sfătuit-o pe iubita lui Kamara să se îngrijească mai bine şi a invitat-o la ea la salon. "Când tu îţi ştergeai mucii de la nas, eu aveam prezentări de modă în mai multe evenimente. Te invit la mine la salon să îţi faci pedichiura pentru că ai pedichiura nefăcută şi e foarte urât", i-a spus Simona Ramonei Nacă.

Conversaţia a culminat cu momentul în care Simona i-a dedicat rivalei ei un proverb în engleză. "Success is like being pregnant. Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fucked " ("Succesul e ca şi când ai fi însărcinată. Toată lumea te felicită dar nimeni nu ştie de câte ori ai fost f...ă").