În partea a doua a acestei săptămâni, de joi seara şi până duminică, la Baza Sportivă Sănătatea Oradea are loc singurul turneu oficial de tenis rezervat veteranilor din acest an din Bihor.

Astfel, firma Opel West şi clubul Sănătatea Oradea organizează ediţia cu numărul 9 a acestei competiţii, care se adresează sportivilor de peste 35 de ani.

În acest an sunt programate trei categorii de joc, de simplu, unde se va juca la categoriile de vârstă de 35+, 40+, 45+, 50+ şi 55+, de dublu, pentru categoriile +35 şi +45 ani, şi open, pentru feminin şi dublu mixt.

Concursul este programat în perioada 4-6 octombrie, dar conform preşedintelui clubului organizator, Kovacs Jozsef, este posibil ca primele dispute să aibă loc joi seara.

Turneul Opel West este înscris în calendarul competiţional al veteranilor şi are categoria a V-a, cea mai bună la nivel naţional.

Sunt aşteptaţi aproximativ 60 de competitori, din Oradea, Salonta, Baia Mare, Tg. Mureş sau Arad. Fondul de premiere este în valoare de 3.000 lei, iar jocurile se vor desfăşura pe şapte terenuri. Vineri şi sâmbătă, întrecerile vor debuta de la ora 9.30.

Încă se mai pot face înscrieri, la Baza Sportivă Sănătatea sau la numărul de telefon 0259.415.179.