Sişu, alături de alte 15 persoane, a fost acuzat de constituire de grup infracţional, toţi fiind arestaţi preventiv în mai 2006 şi trimişi în judecată în luna noiembrie a aceluiaşi an. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului instanţei supreme i-au acuzat pe cei 16 că au distribuit în Bucureşti aproximativ 40 de kilograme de heroină, pe parcursul unui an de zile.

Sişu, fostul coleg de trupă al lui Puya a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. Rapperul fusese arestat în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliţia a prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi a făcut o percheziţie în apartamentul lui. Tudor Sişu a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost reîncarcerat.

În 25 septembrie 2009, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Şisu, într-un alt dosar, pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Instanţa a decis, vineri să îl condamne pe fostul membrul al trupei La Familia la o pedeapsă de 4 ani de închisoare. Din această perioadă se va scădea perioada cât Sişu a fost arestat preventiv. Decizia tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.