Persoanele care intră pe site-ul Spitalului Judeţean din Oradea şi ar vrea să obţină informaţii despre anumite secţii ale unităţii sunt întâmpinaţi cu un singur mesaj privitor la acestea, şi anume... "bla-bla".

La secţiunea Organizare/Secţii, oamenii pot afla despre anumite secţii cam tot ce i-ar putea interesa, de la localizare, numere de telefon, numele medicilor care le conduc şi pe ale celorlalţi doctori până la numărul de paturi, dotare şi programul de consultaţii în policlinică, aşa cum este cazul secţiilor de Neurologie, ORL, Pediatrie, Chirurgie plastică, Ortopedie, Chirurgie ş.a.

În schimb, dacă vor să afle informaţii despre alte secţii, cum ar fi cele de Oftalmologie, Nefrologie, Chirurgie cardiovasculară, Urologie, Gastroenterologie şi chiar UPU, tot ce pot vedea este "bla-bla".

E adevărat că asta se întâmplă fiindcă site-ul spitalului este "în construcţie" şi nu toate secţiile au transmis informaţiile care să fie postate, astfel că IT-iştii le-au marcat cu "bla-bla", dar la fel de adevărat este că acest lucru se întâmplă deja de câteva luni.

Semn că digitalizarea are loc la Judeţean cu viteza melcului.

Dacă nu cumva e chiar un bla-bla...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!