Începând de luni, site-ul Primăriei Oradea - www.oradea.ro - a căpătat o nouă înfăţişare, mai elegantă şi mai modernă. "Noul design a fost realizat astfel încât funcţia estetică să contribuie la evidenţierea conţinutului. El aduce o mai bună structurare a meniurilor, permiţând utilizatorului să găsească cu mai multă uşurinţă informaţiile căutate", se arată într-un comunicat din partea instituţiei.

În plus, ştirile şi comunicatele Primăriei Oradea au acum şi un buton pentru postarea lor directă pe reţeaua de socializare Facebook, iar o noutate utilă este posibilitatea abonării la newsletter-ul instituţiei, noutăţile portalului ajungând la utilizatori pe mail. De asemenea, galeria foto a fost îmbogăţită cu numeroase imagini ce prezintă principalele atracţii turistice ale oraşului.

"Au fost adăugate şi secţiuni noi, cum ar fi cea dedicată serviciilor online ale Primăriei, grupate astfel ca ele să poată fi uşor găsite", mai precizează informarea. Tot pe www.oradea.ro, orădenii au posibilitatea să plătească online taxele şi impozitele locale, să verifice stadiul cererilor depuse, să depună online o petiţie sau sesizare, să-şi programeze online căsătoria sau ziua în care doresc să depună actele pentru obţinerea cărţii de identitate.