"Fur mai puţin ca ei!", este sloganul lui Gabriel Rădună, candidat la Camera Deputaţilor al Partidului Ecologist Român, în judeţul Iaşi. "Dacă aş spune că nu fur, nu aş fi crezut. Dacă aş spune că fur, aş trece drept un candidat neserios", motivează Rădună mesajul ales pentru a convinge electoratul.

Potrivit NewsIn, Gabriel Rădună este constructor şi s-a făcut remarcat în cursul acestui an prin desele proteste în faţa sediului Primăriei Iaşi, nemulţumit fiind de faptul că nu i se retrocedează o suprafaţă de teren, deşi are o hotărâre judecătorească definitivă.

"Dacă aş spune că nu fur, nu aş fi crezut. Dacă aş spune că fur, aş trece drept un candidat neserios. De aceea, vă spun doar atât: Fur mai puţin ca ei!. PSD a fost la guvernare şi a furat. PNL a făcut la fel. A venit guvernarea PDL. Au furat la fel ca cei dinaintea lor, numai că, fiind criză, furtul a fost mai vizibil. USL nu e mai prejos în tâlhărie. Din păcate, în ciuda haiduciei practicate, guvernările de până acum nu au lăsat nimic bun în urmă", a explicat Rădună motivele pentru care a ales respectivul slogan.

Sursa: RTV. net