Sute de orădeni de toate vârstele s-au strâns sâmbătă seară la complexului comercial Era Shopping Park din Calea Aradului pentru a lua parte la un concert live susţinut de Smiley, cu motto-ul "Love is for Free".

Alături de îndrăgitul interpret, pe scena amenajată în galeriile comerciale ale mallului a urcat şi trupa lui de instrumentişti, printre care se află şi chitaristul orădean Marius Pop, fiul lui Călin Pop, solistul formaţiei orădene "Celelalte Cuvinte".

Împletit cu momente de improvizaţie şi solouri de chitară ori percuţie, show-ul a fost unul reuşit şi a cuprins hituri precum "Love is for free", "Plec pe Marte", "În lipsa ta" sau "Oficial îmi merge bine", ce s-au bucurat de aplauzele şi aclamaţiile celor prezenţi. Smiley a atras ca un magnet nu doar adolescentele, cât mai ales copiii, care după concert s-au îmbulzit să-i ceară autografe.

De altfel, ziua de sâmbătă a fost una plină pentru centrul comercial. Pentru că a fost şi Ziua Internaţională a Bolnavilor de Cancer, în prima parte, Hospice Emanuel a organizat un seminar la care au fost prezenţi medici specialişti, dar şi oameni care se luptă cu această boală, iar după ora 17 a început spectacolul de Valentine's Day, ce a cuprins demonstraţii de break dance, salsa ori gimnastică ritmică.

Tot sâmbătă, Era Shopping Park a deschis şi un nou local, cu specific tradiţional ţigănesc, care a atras muşteriii chiar din prima zi, având chelneriţe îmbrăcate ca nişte veritabile pirande, meniuri specifice şi muzică pe măsură. Fiind weekendul iubirii, cuplurile care au trecut pe aici au avut posibilitatea să se şi fotografieze şi să îşi afle viitorul, pe gratis, prin realizarea astrogramei fiecărui îndrăgostit, această acţiune continuând şi în cursul zilei de duminică.

Sâmbăta viitoare, la Era Shopping Park va susţine un spectacol cântăreaţa Andreea Bălan, care, alături de bihoreanul Petrişor Ruge, fost concurent şi membru al baletului emisiunii Dansez pentru tine, le va "preda" orădenilor "Lecţia de dans".