Traficul a fost mai mult decât îngreunat, vineri seară, pe străzile principale din Calea Aradului şi Ioşia. Mii de orădeni s-au încolonat spre ERA Park, unde a concertat Smiley, cu ocazia împlinirii a 7 ani de la înfiinţarea centrului comercial.

La ora 19, ora programată a concertului, înghesuiala s-a mutat în interior. La câţiva metri de uşile de acces era deja îmbulzeală, iar fanii artistului nu mai ştiau pe ce să se urce ca să-şi vadă preferatul. Cei mai mulţi dintre cei care au cântat cu Smiley au fost părinţi cu copii de toate vârstele şi adolescenţi.

La finalul concertului, Smiley a avut parte şi de o supriză: ERA Park i-a găsit buletinul de care se tot plânge, la radio, la TV şi în concerte, că l-a pierdut. Un reprezentant al complexului, costumat în poliţist, i-a dat lui "Smiley Omul" buletinul, pe care, la naţionalitate, era trecut "fecior nialcoş de Bihor", la adresă "pe unde îţi umblă inima", la sex "simplu", iar la valabilitate "nemuritor".

Smiley s-a distrat copios văzându-şi cadoul, iar apoi i-a oferit "poliţistului" care i l-a înmânat un autograf cât se poate de autentic.

Mulţimea de copii şi tineri s-a aşezat apoi la coadă, pentru a obţine fiecare propriul autograf, iar Smiley nu i-a refuzat.