Cu motto-ul "Love is for free", adică "Iubirea e pe gratis", care dă numele unei melodii de-a lui Smiley, complexul comercial Era Shopping Park anunţă concertul artistului de sâmbătă seara.

Spectacolul e ocazionat de celebra Valentine's Day, adică Ziua Îndrăgostiţilor, şi va începe de la ora 17 cu demonstraţii de breakdance, salsa sau gimnastică ritmică susţinute de şcoli de dans din Oradea. De la ora 18, Smiley va urca pe scenă, concertul său urmând să aibă o durată de circa 50 de minute. După concert, vedeta va da autografe tuturor fanilor orădeni.

Tot în weekend-ul iubirii, în Era se va deschide o nouă cafenea, iar cuplurile vor fi fotografiate gratuit şi vor putea descoperi viitorul relaţiei lor, prin astrograme realizate special pentru fiecare în parte.

Cum sâmbătă este Ziua Internaţională a Bolnavilor de Cancer, între orele 10 şi 14 Hospice Emanuel va organiza un seminar la care vor fi prezenţi doctori specialişti, dar şi oameni care se luptă cu această boală, fie că sunt ei însuşi bolnavi, sau prieteni ori rude de-ale bolnavilor.