Cântărețul Smiley a fost prins de polițiști pe Autostrada Soarelui, depășind viteza legală. Artistul a primit amendă, dar a rămas cu permisul de conducere.

Potrivit România24.ro, Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a desfăşurat, miercuri după-amiază, o acţiune pentru siguranţa traficului rutier pe autostrada A2, pe sensul către Constanţa. În total, 54 de şoferi au fost prinși depăşind limita legală de viteză, fiind sancţionaţi cu amendă, iar în cinci cazuri a fost reţinut şi permisul de conducere (pentru depăşirea cu peste 50 km/h a vitezei legale). 

Printre cei amendați s-a numărat şi cunoscutul cântăreţ Smiley care mergea spre mare împreună cu iubita lui, Gina Pistol. Pentru că a fost prins cu 153 de km/oră, a primit o amendă de 580 de lei, mai transmite site-ul de știri.

Ulterior incidentului, Smiley a descris pe pagina de Facebook despre cele întâmplate. 

"Aş vrea să aflaţi asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliţia Română, care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieşit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depăşit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, aşa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toţi să faceţi pentru siguranţa, normalitatea şi liniştea noastră a tuturor", a scris el.

După câteva ore, pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne a distribuit postarea cântăreţului.

"Dragă Smiley, greşeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca şi amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poţi plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Priveşte partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul", au scris reprezentanţii MAI, făcând referire la unul dintre cântecele cântăreţului, "Pierdut buletin", dar și cu trimitere la faptul că artistului nu i-a fost reținut permisul de conducere.