Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă. Cei doi au anunțat că au spus „Da” pe rețelele de socializare, unde au împărtășit cu fanii lor și mai multe imagini de la eveniment.

Gina Pistol apare îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, vaporoasă, în vreme ce cântărețul a optat pentru un costum lejer, de culoare bej, și o cămașă albă.

Mireasa a împărtășit și un video care arată locul în care s-a dat petrecerea, un spațiu larg, acoperit cu sticlă, decorat cu o multitudine de flori albe.

„A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, multi și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, Smiley!”, a scris Gina Pistol pe Facebook.

Din filmare (video jos) se poate vedea că pe mesele invitaților au fost așezate cartoane cu versuri din melodiile lui Smiley, precum „Preocupat cu gura ta”, „Purtat de vânt” sau „Ce mă fac cu tine de azi”.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă atât civil cât și religios.

”Am plâns la cununia religioasă și cred că o să mai plâng și în seara asta. Seara e lungă”, le-a mărturisit Gina Pistol jurnaliștilor, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

Întrebat de ce a ales să petreacă noaptea de dinaintea nunții într-o cameră de hotel, Smiley a dat un raspuns care a emoționat-o profund pe Gina.

”Ați văzut cum arată Gina, da? Astăzi am văzut și eu cum arată și chiar ne-am dorit să fie o surpriză, cum arată ea pentru mine, și s-o redescoper astăzi, așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea”, a spus mirele.

Cei doi miri au mai dezvăluit că, după nuntă, vor merge în luna de miere peste o săptămână în sudul Franței.

Smiley și Gina Pistol au anunțat că se vor căsători pe 27 aprilie, chiar cu o lună înainte de nuntă, într-o filmare realizată chiar în același loc în care și-au anunțat fanii că Gina era însărcinată.

Cei doi formează un cuplu de 6 ani, iar de 2 ani au devenit părinții unei fetițe, pe nume Josephine.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!