Smiley și Gina Pistol au anunțat marți seară, printr-un video publicat pe canalul de YouTube al cântărețului, că vor fi părinți.

La începutul video-ului cu titlul „Noi acum inseamna 3 (Andrei + Gina)”, cei doi vorbesc pentru prima dată despre relația lor, care a început în urmă cu trei ani și au mărturisit ce apreciază unul la celălalt.

Spre final, aceștia au confirmat zvonurile care au circulat de câteva luni în presa centrală, și anume că vor deveni părinți, iar cel mai tânăr mebru al familiei va fi fetiță.

„Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până cand nu i-am auzit inima cum bate şi am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!“, a transmis Gina Pistol.   

Aceasta a mai mărturisit și că nu se aștepta să rămână însărcinată. „Mie doctorii nu mi-au dat prea multe şanse, de aceea a fost o surpriză, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Dar Dumnezeu a avut alt plan pentru noi, de aceea am ţinut secret atâtea luni. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi am început să râdem, nu ne venea să credem (...)“, a mărturisit Gina.

Smiley a completat-o, spunând că se gândește să scrie o piesă despre asta în curând. „În momentul acesta încep să-mi construiesc şi eu un ACASĂ al meu şi cred că n-am piese pentru ce trăiesc şi urmează să trăiesc. Aştept să trăiesc toată această experienţă ca să scriu o piesă despre asta, deocamdată sunt la început“, a adăugat Smiley.