Duetele culinare de la Graf nu se mai opresc! De această dată, Maki Kukunesh, fondator al restaurantului „Smokăreală” din București, revine să gătească pentru orădeni!

Carnea pregătită la smoker este mai mult decât o metodă de gătire, este o artă culinară care aduce arome autentice și o experiență de neuitat direct pe farfuriile dumneavoastră. Prin gătirea lentă și îndelungată, bucățile de carne pregătite la smoker devin incredibil de suculente, cu arome îmbietoare greu de refuzat.

După spusele cunoscătorilor, în Texas este cel mai bun BBQ. Cei de la Smokăreală și-au propus să le descopere micile secrete. Încă din 2019 aceștia au ridicat la rang de artă carnea gătită la smoker. De la brisket, coaste de porc și până la pui sau pește, fiecare preparat gătit în smoker capătă arome inconfundabile de foc, lemn și, mai ales fum, toate controlate cu mare atenție. 

Procesul îndelungat de gătire a cărnii necesită în permanență prezența unui bucătar, iar acesta asigură atât de poziția lemnelor în timpul arderi, cât și de rehidratarea în permanență a cărnii.

Din meniul nostru special vor face parte următoarele preparate:

Brisket (salată coleslaw, castraveți murați, ceapă murată, jalapeño murat)
Flank Smokey Steak (salată de roșii cu dressing de iaurt)
Picanha Smokey steak (salată de roșii cu dressing de iaurt)

Cred că te-am convins, va fi un weekend de excepție! Te așteptăm la Restaurant Graf - Poveste și Foc, str. Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 3!

Next @ Graf: 17-18-19 noiembrie 2023  - „Pinsa Romana & Prosecco” unde, ca invitat special, îl vom avea pe Ciprian Zamfir, „cel mai faimos pizzar din lume”!

Orar Restaurant Graf - Poveste și Foc:
-    luni - vineri: 17.00 - 23.00
-    sâmbătă și duminică: 12.00 - 23.00

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile pe care vi le pregătim, trebuie doar să dați click pe: https://www.facebook.com/restaurantgraf/ sau https://www.instagram.com/graf_povestesifoc/

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!