Paraschiva Vilhan, soacra avocatului Cosmin Moraru, al cărei cadavru a fost găsit învelit în folie şi mâncat de animale în ziua de Crăciun pe câmpul de lângă satul bihorean Nădar, a fost înmormântată sâmbătă.

Femeia a fost condusă pe ultimul drum de mama, fratele şi fiul său, dar şi de alte rude, în cimitirul din satul Fegernic.

În acest timp, procurorii orădeni aşteaptă extrădarea fiicei Paraschivei Vilhan, Krisztina Pazurik, şi a soţului acesteia, avocatul Cosmin Moraru, ambii arestaţi în Elveţia. Cei doi sunt suspectaţi că au omorât-o pe femeia de 53 de ani în dimineaţa de 3 decembrie.

Cadavrul Paraschivei Vilhan a fost găsit marţi seară, pe acostamentul unui drum, la marginea unui teren agricol din satul Nădar. Câţiva trecători au văzut o haită de câini care sfâşiau ceva, iar când s-au apropiat au văzut că e vorba de un cadavru uman şi au sunat la 112. Corpul era înfăşurat într-o folie, iar pe cap era tras un sac de nailon. Piciorul drept şi o parte din bazin au fost devorate, la fel şi mâna dreaptă, până la umăr, iar o parte din piciorul stâng şi mâna stângă până la încheietură au fost şi ele mâncate de animale.

Detalii despre acest caz, în articolele:

Descoperire importantă: Cadavrul de la Nădar aparţine soacrei avocatului fugar!

Generalul lui Hitler: Acuzat de crimă, avocatul Cosmin Moraru face pe nebunul în Elveţia

Crimă în înalta societate: Avocatul Cosmin Moraru şi soţia sa urmează să fie extrădaţi