Anthony Bourdain, scriitor, bucătar şi vedetă TV, a fost găsit mort în camera sa de hotel, în Alsacia. Parchetul din Colmar spune că Bourdain s-a spânzurat, anunţă site-ul HotNews.ro.

Bourdain avea 61 de ani şi este cunoscut mai ales pentru seria No Reservations în care a vizitat câteva zeci de ţări şi a prezentat mâncăruri tradiţionale din acestea.

Potrivit HotNews.ro, Bourdain era în Franţa fiindcă lucra la unul dintre episodele serialului Parts Unknown, difuzat de CNN.

Bourdain a scris mai multe cărţi, dar este celebru pentru seria No Reservations, ce a adunat 142 de episoade între 2005 şi 2012. Seria a fost difuzată pe Travel Channel, iar Bourdain a vizitat câteva zeci de ţări şi aproape toate statele SUA, pentru a relata despre bucătăria şi cultura locală. Bourdain a făcut un episod şi în România.

Din 2013 Bourdain a realizat la CNN seria Parts Unknown, tot despre cultură şi mâncare, seria ajungând la sezonul 11 şi un total de 89 de episoade. Cu acest serial a câştigat cinci premii Emmy.