O femeie in varsta de 79 de ani a uimit juriul de la "Britain's Got Talent". In ciuda varstei, Paddy danseaza asa cum putini o pot face.

Femeia a aparut pe scena de la concursul britanic alaturi de partenerul ei de dans mult mai tanar si a reusit sa demonteze toate prejudecatile juriului.

Dansul celor doi a inceput lent, fapt care l-a facut pe Simon Cowell sa apese pe "X" inainte ca Paddy si Nico sa se dezlantuie intr-o serie de prize care a ridicat sala in picioare.

Paddy a marturisit ca danseaza de la varsta de 2 ani si jumatate, insa a lasat pasiunea ei deoparte atunci cand s-a casatorit si a facut patru copii. Dupa ce sotul ei a murit la numai 18 luni dupa ce s-au mutat in Spania, femeia s-a reapucat de dans la o academie locala si a reusit sa ajunga la o performanta demna de invidiat.

"Imi cer scuze pentru ce am facut. Evident, am dat "X" prea devreme. Asta a fost inainte ca toate lucrurile acelea nebunesti sa se intample. A inceput lent, apoi ati explodat pe scena. A fost extraordinar", a spus Simon Cowell.