Presa americană aruncă "bomba"! "Prima Doamnă a Americii, înşelată cu fiica preşedintelui Kennedy", titrează tabloidul american "National Enquirer". Barack Obama are o aventură cu Caroline Kennedy.

"Barack Obama, în tandreţuri cu fata lui Kennedy", susţine tabloidul, citat de Click. Cel mai puternic cuplu al planetei e tot mai aproape de divorţ, după ce relaţia secretă a preşedintelui american cu Caroline Kennedy (56 de ani) a ieşit la iveală.

Se pare că un parlamentar nipon i-a dat de gol pe cei doi, cu ocazia vizitei lui Barack Obama (52 de ani) în Japonia. Kazuyuki Hamada a observat că cel mai puternic om din lume nu a venit însoţit în vizita oficială de către soţia sa, Michelle (50 de ani), şi a dat în vileag idila lor.

Pe durata şederii sale, şeful statului a avut o aventură cu Caroline, ambasadorul Statelor Unite la Tokyo şi fiica preşedintelui democrat John F. Kennedy, asasinat în 1963. Hamada a mai spus că familia prezidenţială americană ar urma să se despartă după ce Barack Obama îşi va încheia cel de-al doilea mandat prezidenţial.

După spusele lui, preşedintele Obama s-a folosit de agenţii secreţi ca să-i acopere idila de ochii soţiei sale, cu care are două fete, Malia (15 ani) şi Sasha (12 ani).