Caz şocant la Timişoara, unde o fetiţă de 12 ani era pe punctul de a se sinucide, îndemnată fiind de un bărbat de 27 de ani din Bucureşti, cu care copila se conversa pe internet. Poliţiştii au depistat că bărbatul a încurajat-o pe fată şi să-şi ucidă părinţii, care nu erau de acord cu relaţia dintre cei doi. 

Potrivit digi24.ro, bolnăvicioasa legătură a început în luna iulie, când fata de 12 ani l-a cunoscut pe bărbat printr-un joc online şi au început să vorbească pe WhatsApp. În doar câteva săptămâni, discuţiile lor au devenit dramatice: 

"Madara The God: Spune ce faci! Acum spui! Oh, my God! Cred că mor! Spune ce faci!

Bendy Assasin: Nimic, doar îmi iau rămas bun. O să mă sinucid, iartă-mă!

Madara The God: De ce o faci? Putem să fim fericiti împreună. Te rog, Cosmin!

Bendy Assasin: O fac pentru că nu m-au acceptat, OK? Pentru că nu te pot lua aici, vreau să mor, OK?"

„Inculpatul, profitând de vârsta mică a minorei și de naivitatea acesteia, i-a creat o dependență emoțională de el, fapt ce i-a permis în timp să o determine pe minoră să comită diferite acte sexuale pe care să le filmeze și să i le pună la dispoziție”, a declarat Alexandru Florenţa, procuror-șef DIICOT Timișoara.

Pentru că părinţii copilei i-au interzis să mai vorbească cu bărbatul, aceasta a început să plănuiască să-i omoare, încurajată de "iubitul" ei: 

Madara The God: (...) Crezi că o să se aştepte de la un copil să omoare pe cineva? Asta mă ajută, că sunt încă copil... Nu ştiu pe cine prima oară...

Bendy Assasin: Hmm, aş zice cu ea prima dată, mă gândesc că e bărbat şi e mai puternic. Să ai grijă să nu aibă telefon lângă ei, că poate apucă să facă ceva.

Madara The God: Păi, acum mă duc să iau telefoanele lor!

Părinţii au depistat însă conversaţiile şi au internat-o pe copilă la o clinică de neuropsihiatrie infantilă. Deşi a primit tratament şi a participat la şedinţe de terapie, a continuat să ţină legătura cu bărbatul mai mare cu 15 ani decât ea, prin intermediul telefoanelor unor alţi pacienţi. 

Urmarea? Bărbatul a încercat să-i inducă fetei ideea că ar trebui să se sinucidă. Totul, pentru ca el să nu fie anchetat, spun poliţiştii. Copila l-ar fi ascultat, dar, din fericire, a fost oprită la timp.

Individul de 27 de ani e acum în arest preventiv, suspectat de pornografie infantilă şi corupere sexuală, însă pentru că fata de 12 ani a încercat să-şi pună capăt zilelor, influenţată de el, procurorii ar putea adăuga o nouă acuzaţie la dosar: determinare sau înlesnire a sinuciderii.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să ajungă pentru mulţi ani ani spatele gratiilor. Cât despre fata de 12 ani, pe care anchetatorii o consideră o victimă, ea primeşte în continuare tratament şi participă la şedinţe de terapie individuale şi alături de familie.