La noi ca la nimeni! O tânără de 19 ani a fost lovită intenţionat cu maşina, după ce a traversat strada prea încet, în opinia unui şofer de 18 ani care s-a enervat şi a dat peste ea.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Adrian Căpraru, incidentul s-a petrecut marţi după-amiază, pe strada Brestei din Craiova. Tânărul ieşea dintr-o benzinărie la volanul unui Mercedes clasa E, iar la un moment dat fata s-a angajat în traversarea străzii. Şoferul i-a dat prioritate, însă a început să strige după ea ca să-i atragă atenţia.

Între cei doi a urmat un schimb de replici, după ce fata l-ar fi jignit, iar pentru că nu a acceptat avansurile lui, tânărul a tras de volan şi a lovit-o cu maşina, chestiune surprinsă pe o cameră de luat vederi instalată, probabil, în benzinărie.

Fata a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru investigaţii, în prezent starea acesteia fiind bună, neavând nevoie de internare.

Şoferul de 18 ani îşi luase de două luni permisul şi a fost arestat pentru tentativă de omor calificat. Decizia poate fi, însă, atacată, cu recurs.