Familia unei tinere din SUA trage un semnal de alarmă şi încurajează oamenii cu probleme de dependenţe să ceară ajutor, după ce fata, în vârstă de 20 de ani, a rămas fără vedere pentru că a vrut să-şi scoată singură ochii din cap. Kaylee Murhart era drogată cu metamfetamină şi a avut halucinaţii.

Povestea a fost publicată de New York Post săptămâna aceasta, dar şocanta întâmplare s-a produs pe 6 februarie, în faţa unei biserici din localitatea Anderson, Carolina de Sud.

Femeia tânără, despre care doctorii spun că era drogată cu metamfetamină, a început atunci să lovească bunii samariteni care au încercat să o ajute. În timp ce experimenta halucinaţii, ea a spus oamenilor că se afla "cu susul în jos" şi că trebuie să-şi sacrifice ochii pentru a ajunge în rai.

Oamenii au alertat autorităţile, iar într-un final, tânăra a ajuns la spital, unde se recuperează. Acum este oarbă complet şi nu-şi va mai recupera vederea.

"A fost o provocare! Nici nu mi-am putut explica senzaţia când am găsit-o. Era oribil. Teroare completă. Am fost recunoscătoare că e în viaţă, dar ştiam că ceva e în neregulă cu ea", a declarat mama ei.

Pentru a-şi menţine structura facială, tânăra de 20 de ani va trebui să folosească ochi prostetici.

Mama ei a susţinut că a împărtăşit povestea fetei sale pentru a avertiza alţi oameni dependenţi de droguri.