Scenariu tragic elaborat de un tânăr de 33 de ani din Oradea, care şi-a pus capăt zilelor într-o manieră şocantă: şi-a pus o pungă de plastic în jurul capului şi şi-a legat-o cu bandă adezivă.

Trupul lui Toma T. a fost găsit joi noapte, în jurul orei 23.40, chiar de mama sa, care a intrat în stare de şoc imediat după teribila descoperire.

Deşi femeia i-a luat punga de pe cap şi a sunat imediat la 112, medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce pe om la viaţă.

Un echipaj de Poliţie a ajuns la scurt timp la faţa locului, pentru a ridica probe - între care şi o rolă de bandă adezivă aflată lângă patul cu trupul neînsufleţit - şi pentru a cerceta moartea acestuia.

Se pare că tânărul era extrem de supărat, fiind în proces de divorţ de soţia sa, motiv pentru care se şi mutase de o vreme în casa mamei.

Modul în care a ales să se omoare este, spun medicii, cu atât mai şocant cu cât corpul uman are tendinţa să riposteze şi să se salveze de la sufocare.

"În cauză nu există suspiciuni de omor", a declarat vineri BIHOREANULUI inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Totuşi, medicii legişti sunt cei care vor stabili cauza decesului.