"Aventuri" de pomină, în noaptea de Crăciun, în Oradea. Un şofer de taxi a fost filmat în timp ce conducea cu viteză, pe contrasens, pe o porţiune a şoselei de centură.

Filmarea a fost publicată în noaptea de sâmbătă spre duminică pe grupul de Facebook INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA, iar potrivit internautului care a postat-o, taximetristul conducea "dinspre Cartierul Grigorescu, pe centura Oradea".

În imagini se vede că şoferul maşinii goneşte într-o zonă delimitată de parapeţi, în vreme ce alte maşini circulau din sensul opus.

Înregistrarea a stârnit reacţii pe reţeaua de socializare, unii făcând glume pe seama acesteia, iar alţii reproşându-i celui care a postat-o că nu a anunţat imediat Poliţia, pentru a preveni un accident.

La solicitarea BIHOREANULUI, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, a declarat că evenimentul nu a fost sesizat prin 112.

Totuşi, poliţiştii fac verificări pentru a-l identifica pe autor şi a afla împrejurările evenimentului.

"La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor nu a fost înregistrat niciun apel prin SNUAU 112 cu privire la aspectele surprinse în filmare. În urma apariţiei în mediul online a imaginilor respective, poliţiştii Biroului Rutier Oradea s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale în cauză", a declarat Alina Fărcuţa pentru BIHOREANUL.

Poliţiştii le recomandă cetăţenilor ca, în asemenea situaţii, să sune imediat la 112.

Apelul "ar putea conduce la prinderea în flagrant delict a persoanelor responsabile de încălcarea legii şi la sancţionarea promptă a oricăror abateri care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier", a mai transmis reprezentanta Poliţiei Bihor.

Vezi mai jos imaginile!
Sursa video: Facebook / Grupul INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!