Manevră spectaculoasă făcută zilele trecute de un șofer de TIR, în Germania. Oamenii care au sunat la Urgențe au raportat un accident între un camion și un BMW, însă de fapt șoferul TIR-ului reușise să salveze viața unei șoferițe care leșinase la volan.

Potrivit libertatea.ro, întâmplarea s-a petrecut luni, în Neuss-Uedesheim. BMW-ul condus de șoferița leșinată, în vârstă de 57 de ani, traversa o pasarelă peste A57 şi circula pe contrasens, foarte aproape de parapetele pasarelei.

O purtătoare de cuvânt a Poliției din zonă a explicat că, pur și simplu şoferul de camion a reuşit să oprească maşina femeii cu semiremorca lui, prinzând practic BMW-ul între TIR şi balustradă. "E o faptă eroică!", a spus aceasta.

Presa notează că este foarte posibil ca şoferul de TIR să fi văzut femeia cu capul căzut pe volan, înțelegând imediat că e vorba despre o urgenţă medicală.

De altfel, șoferul salvator, în vârstă de 49 de ani, i-a și acordat primul ajutor șoferiței, împreună cu un alt participant la trafic. A fost preluată apoi de o ambulanţă şi dusă la spital. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care şi-a pierdut şoferiţa conştienţa.