Un şofer de Uber din Oradea a ajuns în atenţia Poliţiei Bihor, după ce a fost reclamat de clienți - membrii unei familii - că i-a înjurat și lovit. Reclamanții sunt un cuplu din Oradea şi nepotul lor de 12 ani, care voiau să plece de la o nuntă ţinută la sala de evenimente Emerald.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, la ora 3.50, după ce fiica celor doi a chemat o mașină prin aplicația Uber pentru a-i duce acasă ei şi pe nepotul lor de la eveniment.

„Cum a venit, a deschis uşa la maşină, iar când copilul şi socrul meu au urcat în maşină, a început să-i înjure, să îi jignească. Soacra a apucat să pună doar un picior în autoturism. Șoferul le-a spus că sunt nişte ciobani, că nu ştiu cum să intre într-o maşină, că i-au murdărit tapiseria. Or, oamenii veneau de la o nuntă, nicidecum nu erau murdari pe picioare. L-a făcut alcoolist pe socrul meu, în condiţiile în care el nici măcar nu băuse", a povestit BIHOREANULUI Răzvan Mudura, care a şi postat, pe grupul de Facebook Info Trafic Bihor & Oradea, o înregistrare video obținută de pe camerele de supraveghere.

Cei trei clienți au ieşit apoi din maşină, dorind să renunţe la cursă.

"Şoferul a continuat să fie recalcitrant, a ieşit din maşină şi a mers şi l-a lovit pe socru în cap. Evident că socrul s-a enervat și a ripostat", a mai povestit acesta.

În imagini se vede cum șoferul fuge la bărbat și îl lovește, iar apoi primește și el câteva lovituri. Şoferul s-a retras doar după ce a văzut că maşina sa, rămasă pornită, a luat-o la vale, spre ieșirea din parcare. 

"N-am înţeles de ce un om poate fi recalcitrant fără ca cineva să-i fi făcut ceva. Nici măcar nu şi-a cerut scuze", a mai susținut Răzvan Mudura.

În urma incidentului, clienții au depus plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor pentru agresiune. Polițiștii urmează să-l identifice pe bărbat și să ancheteze cum s-a petrecut totul.

"În urma sesizării primite de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor cu privire la incident, poliţiştii Biroului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie dispuse măsuri legale în consecinţă", a declarat luni, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa.

Vezi mai jos întreaga scenă!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!