Se ştie deja că lui Ilie Bolojan îi place viteza la volan şi, din pricina asta, a şi rămas fără permis de mai multe ori.

Ei bine, Bihorel a aflat că "virusul" s-a transmis şi altor liberali, căci zilele trecute, atât fostul primar al Beiuşului, Petru Mlendea, acum consilier judeţean, cât şi actualul edil şef Gabriel Popa au rămas pietoni, acesta din urmă pentru 3 luni.

Mlendea a fost prins călcând linia continuă pe Dealul Bitiilor, într-o zonă unde, zice el, n-ar trebui să fie, că e câmp deschis.

"Ficioru’ care a proiectat marcajul a ştiut despre circulaţie cât ştiu eu despre nabateenii din Petra (n.r. - comunitate de negustori din Epoca de Fier). I-o înţepenit deştu’ pe bumbi când s-o-ntins după bere şi o băgat linie continuă cât cuprinde", s-a plâns Mlendea lui Bihorel, hotărât să ridice problema "erorilor de marcare" de pe DN76 şi în viitoarea şedinţă a CJ Bihor.

Succesorul său la Primărie a fost, însă, mai spăşit. "Recunosc, aveam peste 110 km/h în Ceica. Mă grăbeam la o întâlnire, la Oradea", a zis primarul Popa, care, de când a rămas fără permis, pare şi mai hotărât să obţină finanţare PNRR pentru o pistă de biciclişti în urbe.

Nu de alta, dar dacă o mai păţeşte, să aibă pe unde circula pe două roţi...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!