Şoferiţa maşinii Peugeot, implicată marţi seară într-un grav accident rutier pe Şoseaua Borşului, după ce a pătruns pe sensul opus de mers şi a fost acroşată de un Volkswagen Touareg, a suferit multiple fracturi şi se află internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean. Femeia are 27 de ani.

"Şoferiţa este în stare gravă cu multiple fracturi ale coloanei cervicale şi femurului, fiind internată la ATI", a declarat dr. Beres Zsolt, purtătorul de cuvânt al Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean - SMURD.

Şi cei 3 bărbaţi care se aflau în cele două maşini au suferit leziuni, însă rănile lor au fost minore, astfel că ei au refuzat internarea sau au fost deja externaţi.

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, accidentul s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 18, pe Șoseaua Borșului, în apropiere de firma Celestica.

"Din primele cercetări se pare că un autoturism care circula din direcţia Oradea spre Vama Borş (Peugeot 206 - n.r.), în momentul în care a ajuns pe la intersecţia cu fabrica Celestica, a pătruns pe sensul opus de mers şi a fost acroşat în partea dreaptă faţă de către un autoturism care circula dinspre Borş spre Oradea (Volkswagen Touareg - n.r.)", a declarat, la faţa locului, inspectorul Sorin Indrieş, de la Poliţia Rutieră.

Citiţi pe această temă şi articolul: Accident grav pe Calea Borşului: O soferiţă a fost descarcerată şi dusă la spital (FOTO/VIDEO)