Deşi pe forumuri se zvonea că, în urma teribilului accident petrecut joi pe DN1 lângă Săcădat, şi el a murit, la fel ca fratele său, şoferul BMW-ului care a provocat evenimentul rutier se simte mai bine.

"Pacientul este internat la reanimare, este conştient şi poate să vorbească, dar e în continuare conectat la aparate. Are un deficit motor pe partea stangă, adică nu îşi poate mişca foarte bine membrele, dar starea sa este stabilă", a declarat sâmbătă pentru BIHOREANUL dr. Carmen Pantiş, medic primar la secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

După cum se ştie, accidentul s-a petrecut joi dimineaţă. Tânărul de 36 de ani, din satul Josani, conducea un BMW, pe direcţia Aleşd-Oradea, pe un sector de drum cu limitare de viteză la 70 km pe oră, când, spun poliţiştii, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la un drum acoperit cu polei, iar astfel a pierdut controlul asupra direcţiei. Ajuns pe contrasens, s-a lovit frontal cu un Volkswagen Tiguan.

În urma impactului, deosebit de violent, BMW-ul a fost făcut praf, iar fratele şoferului, de 24 de ani, a murit, deşi medicii au încercat să-l resusciteze mai bine de o oră. Şoferul Tiguan-ului, un bărbat de 31 de ani, din Lugaşu de Jos, a avut răni uşoare.